Radnai Péter a Ringier-nél folytatja

A médiacég belép a televíziós műsorgyártás területére. A szakember produkciós vezető lett.

Produkciós vezetőként folytatja a Ringier-nél Radnai Péter. A szakember tavaly június közepétől már külsős tanácsadóként segítette a médiacég videós és online tévés tartalmainak fejlesztését, ezt a pozíciót pedig 2012. február 1-jétől tölti be – írja a mediapiac.com.

A Ringier egyben bejelentette: belép a televíziós műsorgyártás piacára, azaz tévétársaságok számára készít produkciókat, melyeket aztán digitális és print tartalmaival integráltan kínál. A megoldástól azt várják, hogy lehetőség nyílik a multiplatformos tartalomgyártásra és a hatékony keresztpromócióra.

Radnai Péter feladata a Ringier által gyártandó műsorok stratégiájának kialakítása, a műsorok, gyártócégek és alvállalkozók felkutatása, a produkciók lebonyolításának koordinálása lesz. Emellett a médiacég meglévő online videós tartalmainak fejlesztését is ő irányítja.

"A videós és online tévés tartalmak mellett a televíziós műsorgyártás egy olyan szegmens, amely szervesen illeszkedik a Ringier stratégiájába. Tartalmat és szórakoztatást kínálni minden csatornán, ez egy mai modern médiavállalat feladata. Hagyományos és digitális médiaplatformjainkkal minden szegmenst lefedünk, így tudunk versenyképesek és hosszú távon is nyereségesek maradni" – kommentálta a lépést Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója.

Radnai Péter ezt megelőzően a Chello Central Europe tartalomfejlesztési vezetője volt. 2004 és 2010 között a Playboy főszerkesztőjeként tevékenykedett. Korábban az RTL Klub és a TV2 több műsorának producere-főszerkesztője volt. Karrierjét a Magyar Televízióban kezdte, az ott töltött 10 év alatt dolgozott a Híradónál, az Egyenlegnél, a Panorámánál, a Reggelnél, három évig volt a Magyar Televízió moszkvai tudósítója.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.