Folyamatosan verik rabtársai az amstetteni rémet

Nem könnyítik meg rabtársai a lányával huszonnégy évig vérfertőző kapcsolatban élő Josef Fritzl börtönbüntetését. Az elítéltek folyamatosan verik a nyolcvan éves férfit, s egy társkereső oldalt is létrehoztak számára.

Fritzl életfogytiglani börtönbüntetését tölti többszörös nemi erőszak miatt. A rabtársai állítólag már a fogait kiütötték, és többször is megverték őt a közelmúltban. Az amstetteni rémet annak ellenére bántalmazzák, hogy négy őr is figyeli őt az alsó-ausztriai börtönben. Josef Schmoll, a büntetés-végrehajtási intézmény igazgatója sem tudta megmondani, hogyan történhetnek meg a támadások.

Local azt írja, a fogvatartottak egy hamis társkereső profilt is létrehoztak Friztlnek. A fiókot egy nő szúrta ki, aki azonnal értesítette a börtönt. A profil egy ideje már nem aktív.

Josef Fritzl tette 2008-ban nemcsak Alsó-Ausztriát, de az egész világot megrázta. A férfi csaknem 24 éven át amstetteni házuk pincéjében bezárva tartotta és vérfertőző viszonyra kényszerítette a lányát. Fritzl összesen hét gyereket nemzett Elisabethnek. A két és fél évtizeden át tartó gaztettről sem a vádlott feleségének, sem közös gyerekeiknek még csak sejtelmük sem volt. Fritzl 2009-ben a bíróságon mindent beismert.  

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.