Rablás a luxusóra-üzletben: az egyik gyanúsítottról van fotó

Négy férfit keres a rendőrség a luxusóra boltban történt rablás ügyében. A bűncselekmény Budapesten történ, az Andrássy úton tegnap 11 óra körüli időben.

Négy ismeretlen férfi ment be a luxus órákat áruló üzletbe, ott a biztonsági őrt és az eladót is bántalmazták és megbilincselték. A rablók a vitrineket betörték és azokból megszerzett órákkal elmenekültek.

A nyomozók a szemtanúkat kihallgatták, a gyanúsítottakat személyleírás és egy fényképfelvétel alapján keresik.

Police.hu / Forrás

Az egyik elkövető 50-60 év körüli, átlagos testalkatú, 165-175 centiméter magas férfi. A szemtanúk szerint a férfi szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű. Rövid, ősz bajuszú.

A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, bőr baseballsapkát és barna színű, feltehetően dioptriás szemüveget viselt. Szögletes orrú, fekete színű bőr cipőt, fekete színű nadrágot, fekete színű, zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke színű, kötött garbót viselt. Nála volt egy vállon átvethető, kék színű sporttáska.

A másik elkövető 25-35 év körüli, 190-200 centiméter magas, erős testalkatú férfi.  Haja színe szőkés barna vagy ősz, fejformája kerek, arca széles, borostás. Szeme színe barna, ajka telt.

Fekete színű farmernadrágot, fekete színű cipőt és szintén fekete színű, derékig érő, kapucnis kabátot viselt. Egy fekete színű hátizsák volt nála.

A harmadik elkövető 20-30 év körüli, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás, „csontos" arcú, kék szemű, kopasz, hosszú orrú férfi.

A rabláskor világoskék színű, derékig érő „pufi" kabátot, világoskék színű farmernadrágot és sötét színű cipőt viselt. Egy papírzacskó volt nála, benne egy szürkés árnyalatú hátizsákkal.

A negyedik rabló 25 év körüli, átlagos testalkatú, 165-180 centiméter magas férfi. A fiatal férfi fejformája hosszúkás, arca keskeny, orra nagy, álla hegyes. Rövid haja színe barna, arcszőrzete nem volt. Az elkövetéskor elegáns fekete színű inget, szürke színű, zakószabású kabátot, fekete színű nadrágot és fekete színű cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, illetve az ő és társai jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13) a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.