Pszichiátrián Damu Roland fia

A Blikk információi szerint a Nyírő Gyula kórházban kezelték az első fokon hat év börtönbüntetésre ítélt Damu Roland 16 éves fiát, miután súlyos pánikrohamot kapott. A fiút tegnap hazaengedték a pszichiátriáról, de még nem lehet tudni, mikor épül fel teljesen.

A Blikk információi szerint Damu Roland családja meglehetősen nehezen dolgozza fel a tényt, hogy Damu első fokon 6 éves börtönbüntetést kapott.

Damu elmondása szerint nagyobbik fia, Andor csütörtökön súlyos pánikrohamot kapott, ezért édesanyja bevitte őt a kórházba. Állítólag annyira rossz állapotban volt, hogy haza sem engedték. A színész úgy gondolja, a háttérben az állhat, hogy fia nem tudja feldolgozni az apjával kapcsolatos eseményeket.

Damu Roland édesapja állítása szerint két hét múlva dőlhet el, hogy a szorongásos pánikrohamból hogyan tud felépülni a fiú. Az osztálytársai állítólag rendesek vele, nem bántják, azonban tanulmányaira mindenképpen hatással vannak a történtek.

Damu Roland a tárgyalóteremben
Damu Roland (j3) a tárgyalóteremben. Elsőfokú ítélet várható az erőszakos közösüléssel és személyi szabadság megsértésével vádolt sorozatszínész, Damu Roland ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A tárgyalássorozat személyiségi jogokra, illetve erkölcsi okokra hivatkozva a nyilvánosság kizárásával zajlik. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.