Pszichiátrián is kezelték a kisfiait felakasztó hevesi férfit

Az egyik bulvárlap értesülései szerint pszichiátrián is kezelték korábban azt a 35 éves hevesi férfit, aki szombatra virradóra megölte fiait, majd magával is végzett. L. Krisztián állítólag éppen a gyerekek anyjának kérésére fordult orvosi segítségért, mivel agresszíven bánt a családjával.

A Bors úgy tudja, L. Krisztián a gyerekek anyját akarta megbüntetni, amiért tavasszal elköltözött tőle a két fiúval együtt. A szomszédok arról beszélnek, hogy a család látszólag szépen élt, a férfi még házassági terveikről is beszámolt, ezért is volt meglepő, amikor a nő összepakolt.

A nő egyik ismerőse a lapnak azt mondta, hogy a zárt ajtók mögött L. terrorizálta a családját, nagyon féltékeny volt és többször is megütötte gyermekei anyját.

– Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt – mondta az ismerős.

Mivel azonban nem változott semmi, a nő fogta a hat és tizenkét éves fiúkat és egy társasházba költözött velük. A lap úgy tudja, Krisztián telefonon zaklatta volt élettársát és könyörgött, hogy fogadja vissza és öngyilkossággal fenyegetőzött. Időközben elhunyt a férfi édesapja, amit az ismerősök szerint Krisztiánnak nem sikerült feldolgoznia és ez is csak olaj volt a tűzre.

Az anya a gyerekek láthatását nem tagadta meg az apjuktól, csütörtöktől hagyta nála őket, vasárnap ment volna értük.

Ahogy azt mi is megírtuk, a férfi és a gyerekek holttestét szombat reggel találták meg egy hevesi házban. A rendőrséget a mentők értesítették.

Az orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 6 és 12 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 35 éves férfi önkezével vetett véget életének, a rendőrök az egyik szobában megtalálták a férfi búcsúlevelét, melynek tartalmát nem hozták nyilvánosságra.

A Bors úgy értesült, hogy L. Krisztián álmukban bántalmazta a gyerekeket. A holttestekre egy rokonuk talált rá. Az anyát a hétvége során kihallgatták. A rendőrség hétfő délutánra ígért tájékoztatást az ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.