Prostitúció elősegítésével gyanúsítják Keleti Györgyit

A vádirat szerint a modell 2006 novemberétől másfél éven keresztül különböző olasz városokban segített lakást bérelni lányoknak, akik ott prostituáltként fogadták vendégeiket.

Akár három évig terjedő börtönnel is büntetheti a bíróság Keleti Györgyit, ha bűnösnek találja üzletszerű kéjelgés elősegítésében. Ezzel vádolják a magyar és az olasz hatóságok a volt honvédelmi miniszter, Keleti György kisebbik lányát - értesült a Bors. Keleti Györgyit Budapesten csütörtökön őrizetbe vette a rendőrség az olaszok által kiadott nemzetközi elfogatóparancs miatt, de néhány óra múlva szabadon engedte, és a kiadatási kérelmet is elutasította, mivel Magyarországon is eljárás folyik ellene ugyanebben az ügyben. Dr. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapnak elmondta: Keleti Györgyi ellen április elején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt.

A vádirat szerint a modell 2006 novemberétől másfél éven keresztül különböző olasz városokban segített egyhetes, tíznapos időszakokra lakást és apartmanokat bérelni lányoknak, akik ott prostituáltként fogadták vendégeiket. Az szóvivő hozzátette: Keleti Györgyi olasz nyelvű szexhirdetési oldalakra segített feltenni hirdetéseket. Ezekért cserébe különböző nagyságrendű „közvetítői díjat" kapott.

A modell ügyvédje szerint védence nem követett el bűncselekményt. - Hangsúlyozom, hogy Keleti Györgyi ártatlan, és egyelőre eljárás még nem indult ellene, úgyhogy a legjobbakat reméljük az üggyel kapcsolatban. Hogy a vádirat milyen bizonyítékokra és tényekre alapoz, azt nem árulhatom el, ugyanis köt az ügyvédi titoktartás - nyilatkozta Dr. Forgács János.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.