Prostituáltak támadtak egy férfira Nyíregyházán

A sértett elmondása szerint a kocsmából tartott hazafelé, amikor egy prostituált ajánlatot tett neki, majd megpróbálta becsalni a házak közötti sötétebb területre. Itt támadtak rá többen.

Megvertek és kiraboltak egy 35 éves férfit vasárnap éjszaka Nyíregyházán, a Szarvas utcán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. A könnyű sérüléseket szenvedett sértett elmondása szerint a kocsmából tartott hazafelé, amikor egy utcalány ajánlatot tett neki. Ő elutasította, de a prostituált megpróbálta becsalni a házak közötti sötétebb területre. Itt támadtak rá többen, majd elvették mobiltelefonját és kevesebb, mint húszezer forintját.

A bejelentést követően a rendőrök nagy erőkkel kezdték meg ez elkövetők felkutatását. Még az éjjel előállították a feltételezett tetteseket; két 20-22 éves nőt, egy 23 és egy 27 éves férfit. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a csoportos rablás mind a négy gyanúsítottját őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A fiatal nők ellen tiltott kéjelgés szabálysértése miatt már több eljárás folyt; egyikük, valamint a két férfi személy és vagyon elleni bűncselekmények miatt is volt már büntetve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.