Prostitúciós ügyben lehet érintett a Magyarország Szépe közönségdíjasa

Dézsányi Bianka a vádak szerint 2011-ben, 17 évesen egy hotelbe ment ki szolgáltatást végezni.
Kerítője ráadásul az a Répás Lajos, akit a rendőrség már csaknem másfél éve vizsgál hasonlók miatt. A lányt tanúként hallgatták ki, vallomást is tett - írja a Bors. Nem ez az első kellemetlen hír a vasárnapi döntő óta.
Dézsányi Bianka 17 évesen dolgozott Répásnak a vádak szerint
Fotó: Magyarország Szépe Facebook

A Magyarország Szépe versenyen vasárnap este hirdettek győztest, de azóta is felröppennek nem túl hízelgő hírek a műsorral kapcsolatban. A 444.hu tegnapi cikke szerint például Hajdú Péter vállalata, a Frizbi Entertaiment Kft. csaknem 40 millióért készítette az adást. Hajdú Péter tulajdonképpen magának dolgozott, 51 százalékban ugyanis szinten a Frizbié a versenyt szervező Magyarország Szépe Kft, amelynek ügyvezetője ráadásul Sarka Kata, a showman felesége. A vállalatot egyébként Rogán Cecília és Sarka Kata közösen alapították

Most pedig itt egy újabb pikáns kapcsolat: a verseny közönségdíjasa a rendőrség vádirata szerint érintett a Répás Lajos-féle prostituált ügyben – írja a Bors. Répás Lajost azzal vádolják, hogy három évig közvetített ki lányokat politikusoknak, gazdag férfiaknak és focistáknak is. A férfi ellen kerítés és kitartottság a vád.

Répás a lányt 2011-ben egy luxushotelbe közvetítette ki, hogy egy meg nem nevezett személlyel találkozzon. Dézsányi Bianka a rendőrségen tanúként jelent meg, kihallgatták, vallomást tett.

Az ügynek igen komoly következményei lehetnek a jövőre nézve. Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta, a lányokat még a versenyen megkérdezte, van-e valami, amit megosztanának vele, de senki sem jelentkezett. Ha kiderül viszont, hogy igazak a vádak, Dézsányi Biankát kizárják a versenyből és a nyereményeit is visszaveszik.

„Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával" – magyarázta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.