Postást, taxist és jegykezelőt is megtámadtak Budaörsön

Az elmúlt napokban több, közfeladatot ellátó személyt támadtak meg Budaörsön és környékén; a hétvégén egy-egy postást, jegykezelőt, biztonsági őrt és taxist bántalmaztak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Kovács Viktória tájékoztatása szerint szombaton egy budaörsi áruházban vásárló házaspárt inzultált két férfi, akik a sértettek védelmére kelő biztonsági őrt is megtámadták; aznap Solymáron egy taxist bántalmazott utasa, egy nő.

Törökbálinton egy postai kézbesítőt azért ütött mellbe egy férfi, mert szerinte a postás túl hangosan kopogott az ablakon, míg a biatorbágyi vasútállomáson a jogosulatlanul megváltott kedvezményes jegy miatt intézkedő jegykezelőt bántalmazta, lökdöste, leköpte egy háromtagú csoport - közölte a szóvivő.

A rendőrség valamennyi ügy gyanúsítottját elfogta, ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság. Az ilyen típusú bűncselekményekért alapesetben akár három évnyi szabadságvesztés is kiszabható - mondta Kovács Viktória.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.