Pornósztár kerül az új bérletekre

A felháborodás ellenére egy japán pornószínésznő kerül a tajpeji bérletkártyákra.

A kibocsátó cégnél, az EasyCardnál azt mondták, hogy a korábbi visszavonási hírekkel ellentétben szeptember 1-jétől forgalmazni kezdik az új bérleteket, amelyeket a tajvani fővárosi buszokon és metrókon lehet majd használni.

Hatano Jui pornószínésznő szerint a tajvani kártyákon szereplő kép nem pornográf. „Azért mert egy felnőtt filmes sztár vagyok, azt jelentené, hogy nem fizethetek hálával szeretett Tajvanomnak?" – teszi fel a kérdést a pornószínésznő.

A kártyák miatt az EasyCardot rengeteg kritika éri, de az eladásból származó pénz egy részét – írja a BBC – jótékonysági célokra fordítják majd. Az új bérletek Tajpej polgármesterének sem tetszenek, aki nem érti, hogy a cég milyen üzleti megfontolásból szerepeltet egy pornószínésznőt a kártyákon.

Az EasyCard korábban még azt mondta, fontolóra veszi a bérletek visszavonását, de később kiállt a Jui képét is magában foglaló arculat mellett. A bérleteket kétféle kiadásban árulják majd. Az „ördög" típusú kártyákat – amelyeken Hatano fekete ruhában szerepel – várhatóan szeptember elején dobják piacra, az „angyal" típusúakat – amelyeken a színésznő fehér ruhában mosolyog – újragondolják, és csak szeptember közepén kezdik árusítani.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.