Plüssmackóját próbálta eladni a hétéves kisfiú, hogy ételhez jusson

Egy rendőr talált rá a kisfiúra, aki az ohiói Franklin egy forgalmas utcáján játéka eladásából próbált pénzt szerezni, mivel már napok óta nem evett.

„Majd' megszakadt a szívem, amikor elmondta, hogy el akarja adni a mackóját, hogy legyen pénze ételre, mert több napja nem evett" - mesélte Steve Dunham a Washington Posnak. Dunham azért ment oda a kisfiúhoz, mert feltűnt neki, hogy a gyerek egyedül kószál és senki nem keresi. 

A rendőr nem akarta megvenni a játékot, a gyerek pedig azt hitte, hogy bajba került. Dunham ehelyett elvitte a kisfiút a szemközti Subway szendvicsezőbe és megetette.

A gyereket bevitték a rendőrőrsre, ahol pár óráig meséket nézett, miközben a rendőr két kollégájával felkereste a család házát. A megadott címen a szülőkön, Tammy és Michael Bethelen kívül négy másik gyereket is találtak: egy 11, egy 12, egy 15 és egy 17 éves fiút.

 

 

A házban hihetetlen kosz és bűz volt, mindent ellepett a szemét és csótányok futkároztak. A mocskos hűtőszekrényben nem volt semmi, ami még ehető lett volna.

A rendőrök a két szülőt letartóztatták és megetették a többi gyereket is. Tammy és Michael Bethel ellen kedden vádat emeltek. Az öt gyereknek átmenetileg a rokonok viselik gondját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.