Plasztikát nyerhetsz az amerikai kaszinóban

Zsírleszívás, arcplasztika, botox - efféle nyereményekkel kecsegteti vendégeit egy amerikai kaszinó októberben.

Az egy hónapig tartó különleges sorsjátékot a Trump Taj Mahal kaszinó hirdette meg Atlantic Cityben. A játékosok közül egy győztes kerül majd ki október végén, aki elnyeri a 25 ezer dollár (5,5 millió forint) értékű plasztikai beavatkozásra beváltható csekket, de kívánsága szerint a pénzzel is távozhat.

"Változtatni akartunk a tipikus kaszinós promóción, és meg is csináltuk" - mondta Kathleen McSweeney, a Trump Entertainment Resorts marketing alelnöke.

"Sokan vannak, akik ezt-azt megváltoztatnának; egy ránc itt, egy redő ott, de az efféle beavatkozások igen sokba kerülhetnek." - mondta. A külsejükkel elégedetlen embereknek találták ki a játékot október folyamán. Azok vesznek részt a sorsjátékban, akik a jelzett időszakban Trump kártyával rendelkeznek, azon megfelelő mennyiségű pontjuk gyűlt össze, és játszanak is a kaszinóban.

A kaszinó egyébként a plasztikai beavatkozások árairól is tájékozódott: aktuális információik szerint a botoxkúra párszáz dollárból megúszható,a zsírleszívás ára 2500 dollártól akár tízezer dollárig is nőhet, egy mellnagyobbítás kb. 5-8 ezer dollárba kerül, a szemráncfelvarrásért pedig nagyjából ötezer dollárt kérhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.