Plasztikamentes arca miatt perel a kínai színésznő

Vizsgálatok egész sorának veti alá magát Angelbaby, hogy bizonyítsa, az arca minden részlete természetes. A kínai színésznőről egy pekingi plasztikai sebészeti klinika állította, hogy különleges külsejét több műtéti beavatkozásnak köszönheti.

A modellként és énekesként is dolgozó nő 500,000 jüanra (több, mint 21 millió  forintra) perelte a klinikát hitelrontásért egy 2012-es cikk miatt. A bíróság orvosi vizsgálatot rendelt el az ügyben - számolt be a Kínát lázban tartó ügyről a BBC

A huszonhat éves Angelbabyt - akinek eredeti neve Yeung Wing - csütörtökön orvosszakértők vizsgálták meg. Újságírók, érdeklődők és több közjegyző kísérte el a főváros egy plasztikai sebészeti klinikájára, ahol megröntgenezték és különféle vizsgálatoknak vetették alá. 

Férje szerint néha egészen csúnya.
Férje szerint néha egészen csúnya.
Tony Gentile / Reuters

Csütörtökön a vizsgálatot végző orvosok megállapították, hogy a színésznő arcán nincs nyoma beavatkozásnak. A külseje valódi, jelentette ki Qi Zuoliang, a kórház vezetője. "Baby fején és arccsontjain nincs nyoma vágásnak, vagy forradásnak" - mondta el újságírók kérdésére.

Angelbaby október 8-án ment feleségül Huang Xiaoming kínai színészhez. Az esküvő, ami a helyi lapok kedvenc témája volt, a pletykák szerint 200 millió jüanba (8,5 milliárd forintba) került.

Újdonsült férje is a védelmébe vette Babyt. "Tulajdonképpen néha egészen csúnya" - nyilatkozta feleségéről. "Nem vagyok hülye, egyértelműen meg tudom mondani, hogy nem volt plasztikai műtétje. Előfordul, hogy nem sminkeli ki magát és akkor tényleg úgy néz ki, mint azokon a rémes fényképeken."

A színésznő szépségét régóta pletykák övezik. Az interneten évek óta keringenek képek az "eredeti" arcformájáról. Saját bevallása szerint európai felmenőinek köszönheti különleges külsejét, apai nagyapja német volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.