Plasztikai sebészt perelt be a dühös sztár

Kim Kardashian állítja, bizony minden formás domborulatát a természetnek köszönheti. Ezért is akadt ki, amikor egy mexikói orvos Kim fotójával próbálta népszerűsíteni saját praxisát.

"No arriesgue su belleza, ni su salud", vagyis: "ne kockáztasd a szépséged vagy az egészséged!". Ezzel a felhívással készítetett Dr. Victor Ramirez plasztikai sebész egy óriásplakátot, amelyről a csinos TV-s reality sztár mosolyog falatnyi fürdőruhában.

A hirdetés egyértelműen azt sugallja, hogy aki nem akarja kockára tenni az egészségét, de azért szeretne olyan jól kinézni, mint Kim, válassza Dr. Ramirezt. Kim Kardashian nagyon kiborult, amikor értesült a plakátról, saját bevallása szerint ugyan régebben kipróbálta a botoxot, de semmilyen más plasztikai beavatkozást nem végeztek rajta.

Kim Kardashian ezúttal is domború idomaival kérkedik
TV personality Kim Kardashian arrives at the 2011 MTV Video Music Awards in Los Angeles August 28, 2011. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (MTV-ARRIVALS)

Kim hozzátette, az orvos ráadásul nem is kért engedélyt a fotó felhasználására. Dr. Ramirez elmondta, valóban nem beszélt a sztárral, nem is beszélhetett volna vele, ugyanis nincsen meg neki a telefonszáma. Kim végül úgy döntött, bírósághoz fordul, ügyvédeivel már konzultált is a lehetőségekről.

Az örmény származású hírességet leginkább Jennifer Lopezéhez hasonlító domborulatairól ismerte meg a világ, azóta sokan azzal gyanúsítják, hogy kerek hátsóját ügyes plasztikai sebészeknek köszönheti. Kim megunta a pletykákat és még arra is hajlandó votl, hogy bebizonyítsa, formás popsija bizony teljesen eredeti!

A realitysztár röntgenfelvételt készíttetett, hogy bebizonyítsa az igazát, a fotót pedig hivatalos oldalán közölte. A felvételen valóban nincs nyoma implantátumnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.