Pizsamában fogadta Obamát a kis herceg

Egy fürdőköntösben és pizsamában fogadta György herceg az Egyesült Államok elnökét és feleségét. A diplomáciai találkozó olyan fontos volt, hogy a kis hercegnek még azt is megengedték, hogy tovább fent maradjon.

György herceg a Kensington-palota kis sztárja lett, miután egy fürdőköntösben és pizsamában fogadta Michelle és Barack Obamát. A brit királyi család Facebook oldalán fotókat közöltek a nagy találkozásról.

A kis György az öltözködésen kívül minden diplomáciai etikettet betartott. Kezet rázott az elnökkel, illedelmes volt s még az ajándék hintalovát is megköszönte, amit rögtön ki is próbált.

A kétéves kisfiúnak szülei azt is megengedték, hogy tovább fent maradjon – írja a Daily Mail. Obama és felesége egy informális vacsorára érkezett Vilmos és Katalin londoni rezidenciájára. A vacsorán részt vett Harry herceg is. Először fordult elő, hogy a hercegék állami vezetőt fogadtak a Kensington-palotában.

Barack Obama és felesége korábban találkozott II. Erzsébettel is, akit felköszöntöttek 90. születésnapja alkalmából. A vacsora előtt David Cameron brit miniszterelnökkel is egyeztettek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.