Pisztollyal várták a villanyszerelőket Kalocsán

Ki akarták kötni az áramot egy kalocsai kínai üzletben, a bolt vezetője azonban fegyverrel akadályozta meg ebben a szerelőt.

A DÉMÁSZ szerelője ma reggel, 9.45-kor hívta a Kalocsai Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy bejelentse az esetet. Elmondta, hogy fél 10-kor ki akarta kapcsolni az érseki város egyik kínai üzletében az áramot, a tulajdonos ugyanis jelentős díjtartozást halmozott fel a szolgáltatónál. A bolt vezetője azonban nem fogadta szívesen, a raktárban egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg. A szerelő jobbnak látta nem ellenkezni a kínaival, így rendőrt hívott - írja a Baon.hu.

A helyszínre érkező rendőrök előállították a kínai származású férfit, aki a kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. Az üzletben lefoglalták a gázriasztó fegyvert, lőszerekkel együtt.  A nyomozást, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt rendelte el a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – tuda meg a portál Mihályné Bornemisza Eleonórától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.