Mosdóban rabolt ki egy nyugdíjast, majd a mama szekrényébe bújt

Édesanyja ruhásszekrényébe bújt el a rendőrök elől az a 29 éves sajóhídvégi férfi, aki egy kocsma vécéjében a piszoárnál rabolt.

A kocsmában még keménykedett, de a szaruk elől a szekrénybe bújt
A kocsmában még keménykedett, de a zsaruk elől a szekrénybe bújt
Police.hu

P. Zoltán április 3-án, fél egy körül egy miskolci söröző vécéjében szemelte ki áldozatát. A sajóhídvégi férfi odaállt egy éppen vizelő, és emiatt kiszolgáltatott helyzetben lévő emberhez azzal, hogy adjon pénzt neki.

A 66 éves alsózsolcai férfi azt felelte, inkább kérjen magának valamit a pultnál, majd ő kifizeti, de P. Zoltán ezzel nem elégedett meg. Benyúlt a férfi nadrágjának zsebébe és kivette a onnan a pénzt.

A sértett visszakövetelte a pénzét, P. pedig bedurvult és lökdösődni kezdett, a lökdösődésből verekedés lett, ami a kocsmában a pult előtt ért véget. A 66 éves férfi megpróbálta megütni a támadóját, de célt tévesztett és végül ő került padlóra egy jobbegyenesnek köszönhetően. A többi vendég megpróbálta lefogni a rablót, de az elmenekült. A zsákmány egyébként mindössze 3500 forint volt.

A verekedés miatt kihívták a rendőröket, akik aztán mentőt kértek a vállát fájlaló sértetthez, aki az arcán könnyebben sérült. A férfi felnyírt hajú, kigyúrt fickónak írta le a támadóját, akiről a kocsma biztonsági kamerája is készített felvételt.

A rendőrök a támadót beazonosították és kiderítették róla, hogy többnyire édesanyja miskolci lakásán tartózkodik újdonsült élettársával.

Mikor az egyenruhások megérkeztek a lakáshoz, a gyanúsított anyja nyitott ajtót, aki kapásból letagadta, hogy a fia ott van. A kocsmai keménylegény közben elbújt az édesanyja szekrényében, ahonnan a rendőrök húzták elő. Az egyenruhások házkutatást tartottak a miskolci panellakásban, majd P. élettársának sajóhidvégi házában is, ahol megtalálták a rabláskor viselt ruháit.

P. Zoltánt a kapitányságon előállították. Ott beismerte a verekedést, de a vécében lezajló rablást tagadta. A férfi ellen rablás miatt eljárás indult, május 7-én el is rendelték előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.