Pippa Middleton férjhez megy?

Pippa Middleton is házassági terveket fontolgathat - legalábbis erre következtet a legutóbbi jelekből a majdani brit királyné hallatlanul népszerű húgának legszűkebb baráti köre.

A 28 esztendős Pippa - teljes nevén Philippa - Middleton Vilmos herceg sógornője, miután 29 éves nővére, Kate áprilisban feleségül ment a brit trón második számú várományosához.

Pippa Middleton és Alex Loudon a wimbledoni lelátón júniusban
The sister of Catherine, Duchess of Cambridge, Pippa Middleton and former English cricketer, Alex Loudon, sit on Centre Court at the Wimbledon tennis championships in London June 29, 2011. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY ROYALS SPORT TENNIS)

Pippa - aki Kate tanúja volt a világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért londoni menyegzőn - azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legünnepeltebb sztárja lett. Tökéletes alakja - amelyet az esküvőre készített, szakértők által diszkréten pikánsnak minősített ruhája keveset felfedve, ám annál többet sejtetve még ki is emelt - folyamatos témája a bulvárlapoknak, amelyeknek a hercegi sógornő mindennapos címlapszereplője.

A Mail on Sunday című vasárnapi brit tömeglap ezúttal arról számolt be vezető hírként, hogy Pippa Middleton a minap sok személyes holmiját áthurcolta barátja, Alex Loudon nyugat-londoni lakásába, amelyhez saját kulcsot is kapott. Az újság bennfentes forrásai szerint a 30 esztendős Loudont - aki a londoni Cityben dolgozik befektetési bankárként - "imádják" Pippa Middleton szülei, akik máris "családtagnak" tekintik az udvarlót, és "boldogan fogadnák", ha eljegyzési gyűrűvel lepné meg leányukat.

Bár az elmúlt hónapokban olyan sajtóértesülések is megjelentek, hogy a románc a végéhez közeledik, sőt már véget is ért - Pippa például többször is más fiatalemberek társaságában mutatkozott különböző rendezvényeken -, a jól értesült szűk baráti kör szerint azonban a kapcsolat abszolút szilárd, csak a pár igyekszik kerülni a nyilvánosságot közös programjai során.

A Mail on Sunday által idézett barátok szerint a kapcsolat valójában olyan erős, hogy könnyen Pippa lehet a következő Middleton-csemete, aki az oltár elé vonul.

A két Middleton-leánynak van egy 27 esztendős öccse, James, akinek azonban eddig sikerült távol tartania magát a közfigyelemtől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.