Pizzarendeléssel kért segítséget a túszul ejtett nő

Cheryl Treadwayt barátja ejtette túszul hétfőn, Floridában. A férfi ugyan elvette a nő telefonját, de megengedte neki, hogy vacsorát rendeljen az interneten keresztül. A háromgyerekes családanya a megjegyzés rovatba írta be, hogy bajban van és kérte, értesítsék a rendőrséget.

Cheryl Treadway és barátja egész nap veszekedtek. Amikor a nő el akart menni a gyerekeiért az iskolába, a férfi nem engedte, majd úgy döntött, vele tart, miközben egy méretes konyhakést szorongatott a kezében. Hazatérve a nő könyörgött, engedje meg, hogy valami vacsorát rendeljen a gyerekeknek.

A Pizza Hutnál ismerték őt, gyakran rendel tőlük, így amint meglátták az üzenetet, azonnal tudták, hogy Treadway nem viccel. „Sohasem láttam még hasonlót. 28 éve vagyok itt, és még csak ehhez foghatóval sem találkoztam” - idézi a CNN az étterem vezetőjét.

A pizzéria értesítette a hatóságokat, így amikor Treadway karjában az egyik gyerekkel ajtót nyitott, a futár helyett a rendőrség állt vele szemben. A járőröknek elmondta, hogy két gyermekével együtt a lakásban van a barátja, Ethan Nickerson, aki egy késsel fenyegette meg.

Miután a nőt biztonságba helyezték, kicsalogatták a férfit,  aki eleinte ugyan némi ellenállást mutatott, ám 20 perc múlva előjött. Mint a CNN írja, a nő és a gyerekek is jól vannak, a férfi ellen pedig vádat emeltek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.