Pierce Brosnan elégedetlen Bonddal

"Az én James Bondom sohasem volt elég jó" - jelentette ki Brosnan a brit sajtónak egykori 007-es alakításairól kritikusan és azt is elárulta, hogy esze ágában sincs megnézni ezeket a filmeket, mert "rémes érzés" volna.

A 60 esztendős színész, aki a kilencvenes évek közepétől 2002-ig négy Bond-filmben - az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor című epizódokban - játszotta a brit titkos ügynököt, arról beszélt a The Daliy Telegraphnak: úgy érezte, a filmek forgatásakor "időkapszulába került Roger Moore és Sean Connery között", akik előtte személyesítették meg Bondot.

A színész két csinos Bond-lánnyal, Rosamund Pike-kal és Halle Berry-vel Reuters

Saját játékát úgy értékelte, hogy az sosem volt elég jó, ezért nem is vágyik arra, hogy újra megnézze magát Bondként.
"Nagyon nehéz volt megragadni, hogy mit jelent számomra. Az erőszak sohasem volt valóságos, a férfi nyers ereje sohasem volt tapintható" - mondta hozzátéve, hogy felszínes volt a karakter és az ő alakítása is bizonytalan volt.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Brosnan hamarosan Emma Thompson oldalán tűnik fel a Százkarátos szerelem című romantikus vígjátékban. Boldog elvált házaspárt alakítanak, akik együtt próbálják visszaszerezni ellopott nyugdíjukat. Erről a szerepéről a színész elégedettem mesélte, hogy "nagyon mulatságos, nem volt szükség színészkedésre", magukat adták és nagyon jól érezték magukat forgatás közben.

A Százkarátos szerelem című filmet április 24-től játsszák a magyar mozik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.