Philip May fantasztikus alakot villantott szexi zakójában

Theresa May lett Nagy-Britannia új miniszterelnöke, de férjének nagy divatpillanata ellopta tőle a show-t. Egy gyönyörű görbe tükör arról, hogyan írnak a feleségekről a médiában.

Forrás: Reuters

A reflektorfénybe lépve Philip May egy csíkokkal cikornyázott szexi tengerészkék öltönyt villantott. Félig begombolt zakója a First Man fantasztikus alakját, a világoskék nyakkendő pedig a szeme színét emeli ki. Az orrán ülő kerek szemüveg csak hangsúlyozta bámulatos csontszerkezetét... – ilyen módon írt szerdán a brit Metro újság az Egyesült Királyság legerősebb asszonya mögött álló, "gyengéd tekintetű férfiról", kigúnyolva azt a stílust, amivel általában a férfi vezetők feleségeit mutatja be a sajtó a nagyközönségnek.

Forrás: Reuters

Elvégre – írják – ez már hagyomány és a rajongók követelik és "Első Férfiként, vagy, ahogy sokan hívják, Első Férjecskeként Philip kétségtelenül már alig várta, hogy mikroszkóp alá vegyék divatválasztásait."

A hülyéskedésbe több férfi is beszállt a Twitteren, amikor például a beiktatásról tudósító BBC csatornáján azt tudakolták, hol vette a cipőjét Philip May? Elvégre, mostantól ő képviseli a brit divatot az egész világon...

Forrás: Reuters

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.