Kislányokat kényszerítenek orális szexre egy magyar nevelőotthonban

Tizenöt fiatal mert a jogvédőknek mesélni arról, hogy mi történik Magyarország egyik hírhedt nevelőotthonában, ahol 9-10 éves kislányokat orális szexre tanítanak a nevelők, akik a szexért cserébe több zsebpénzt, édességet és extra kimenőt adnak a gyerekeknek. Rendőrségi feljelentés született.

A perverz nevelőkről, a lelkileg megnyomorított, a felnőttek szexuális kielégítésére betanított árva és félárva intézeti gyerekekről a Bors számolt be. Az intézmény és a rendőrségen feljelentett nevelők nevét nem közölték, de jelezték, hogy a szerkesztőség birtokában van a cikket alátámasztó összes bizonyíték. A cikk szerint néhány hete egyetlen nap alatt öt tinédzser került kórházba az otthonból. Négyen begyógyszerezték magukat, az ötödik pedig felvágta az ereit. Nem akartak meghalni, csak elkerülni onnan, ahonnan minden fiatalkorú menekül.

A 9–10 éveseknek játékot és édességet, a nagyobbaknak, a 13–15 esztendőseknek zsebpénzt és extra kimenőt ígérő nevelők rémtetteiről, a bent folyó perverz "játékok" hosszú távú következményeiről a jogvédőknek egy hajdani intézetis azt mondta, hogy a bent történtek miatt lett torz a későbbi szexuális élete.

"Elsősorban olyanokra gerjedek – hála a nevelőotthonnak –, mint taposás, talpnyalás. Sajnos ezek végig fogják kísérni az életemet" - mondta a fiatal, aki csak az egyik az intézetben évek óta mindeddig háborítatlanul zajló zaklatások áldozatai közül.

A rendőrségi feljelentés a jogvédők és hozzátartozók közös munkája nyomán született. Összesen 15 olyan fiatalt találtak, akik mertek mesélni arról, mi is folyik az intézmény falai között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.