Perli bérlőjét, mert pornót forgattak a palotájában

Kőkemény melegpornót forgattak a vendégek egy kaliforniai nő kúriájában. Kristina Knapic állítja, hogy szexuális segédeszközök és különféle testnedvek vártak rá, mikor hazatért.

A nő azt hitte, hogy egy Anna nevű bérlőnek adja ki öt napra a házát idén augusztusban. A vendég az Airbnb-n keresztül foglalta le az éjszakánként több mint 300 ezer forintba kerülő palotát, állítása szerint egy gyors vakációra egy kisebb baráti társaság számára.

Mikor azonban Knapic visszatért az ingatlanba, egyértelmű nyomait vélte felfedezni annak, hogy kemény pornót forgattak a házában. Belebotlott például beöntéshez használatos eszközökbe, szex-játékszerekbe és talált mindenféle emberi testnedvet is.

Knapic beperelte a házát lefoglaló „Annát", akiről egy ottfelejtett névjegykártyának köszönhetően kiderült, hogy valójában Michael Lucas ismert meleg pornószínész, rendező és producer volt. A panasz a múlt héten már a legfelsőbb bíróságra is eljutott. Az asszony ügyvédei azt próbálják megakadályozni, hogy a kúriában forgatott filmet vagy filmeket Lucas vagy a cége értékesíthesse.

Emellett több mint 8 millió 8 százezer forintnak megfelelő kártérítésre tartanak igényt csalásért, gondatlanságért, birtokháborításért és szerződésszegésért. Kristina Knapic úgy érzi, a házában készült pornográf képek és videók a jó hírnévhez való jogát is sértik.

Lucas egyébként nem tagadja, hogy pornót forgattak a kúriában, de azt igen, hogy rendetlenség maradt volna utánuk. Ő azt állítja, hogy kifogástalan állapotban adták vissza az ingatlant a tulajdonosnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.