Perel a nő, akire ráesett egy öngyilkos tini

A 45 éves Erica Goodwin éppen a 16. utcán sétált Philadelphiában, amikor rázuhant egy 18 éves lány, aki az egyik épület nyolcadik emeletéről ugrott ki. 

A 2015. január 15-i balesetben Goodwin lebénult, a lány pedig azonnal meghalt – számolt be a Daily Mail.

Rebecca Kim, a Philadelphiai Művészeti Intézet hallgatója a barátait látogatta meg, akik az épületben laktak. A 18 éves lány azt mondta, kimegy a folyosóra, és készít néhány fényképet a párkányról. Ekkor zuhant ki a nyolcadik emelet egyik ablakán egyenesen a nőre. A lány azonnal életét vesztette.

A halálával kapcsolatban találgatások indultak, hogy kiesett vagy kiugrott az emeletről. A dilemmát maga Kim oldotta meg, aki az eset előtt posztolt utolsó Facebook-üzenetében mindössze annyit írt: „Szándékos volt!” Ennek alapján a hatóságok öngyilkosságot állapítottak meg.

Goodwin gerincveleje hét helyen tört el, ami miatt meg is műtötték. Ezenkívül eltört a lapockája, kitört vagy megsérült több foga, illetve eltörtek a bordái. A baleset következtében Goodwin lebénult, és nem tudott visszatérni a munkahelyére, foglalta össze Joe Tucker, a nő ügyvédje a philly.com-nak.

Keresetükben az épület üzemeltetőjét és tulajdonosát, illetve az épületben lakó diákokat is perlik. Hasonló keresetet nyújtott be Kim nagybátyja decemberben, amiben az ingatlan üzemeltetőjét és az iskolát vádolja, amiért nem tették biztonságossá az épület ablakait, és a vendégek és a diákok ki tudtak menni a párkányra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.