Pénzzel teli táskát rejtegettek a benzinkutasok

A hajdúnánási rendőrök elfogtak három benzinkúti alkalmazottat, akik a gyanú szerint eltulajdonították egy nő pénzzel teli táskáját, amit az M3-as autópálya egyik töltőállomásán hagyott el.

Az ukrán állampolgárságú nő január 10-én 21 óra körüli időben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vette észre, hogy nincs meg a táskája, ezért családjával együtt visszahajtott az M3-as autópálya görbeházi szakaszának ahhoz a benzinkútjához, ahol korábban megálltak tankolni.

A megtalált pénz mellett pózol az ukrán család és az ügyben intézkedő rendőrök
Police.hu

A benzinkúton az alkalmazottak nem akartak nekik segíteni abban, hogy megkeressék értékeiket, és azt állították, nem értik, miről beszélnek, valamint még a rendőrséget sem akarták értesíteni. A nő ezért maga tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén az esetről. A járőrök a helyszínre mentek, ahol a benzinkút dolgozói nem voltak együttműködőek az intézkedés során. A beszerzett kamerafelvételek alapján a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a benzinkúton dolgozó két nő és egy férfi tulajdonította el az otthagyott táskát a benne lévő készpénzzel, útlevelekkel és értékes napszemüveggel együtt.

A járőrök átkutatták az ott dolgozók öltözőszekrényét, és L. Jánosnál hiánytalanul megtalálták a táskát – írja honlapján a rendőrség.

A töltőállomáson dolgozó L. Jánost, F. Nórát és S. Annát a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallhatták. A két nőt és a férfit jogtalan elsajátítással és okirattal visszaéléssel gyanúsítják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.