Fridi megcsinálta: péntekre teszik át a Megasztárt

Ezentúl pénteken lesz a Megasztár: a Népszava információi szerint így döntött tegnap a TV2 vezetése. Ezt Friderikusz Sándor forszírozza már két hete azért, hogy ne egy időben adja a két konkurens csatorna a tehetségkutató műsorait.

A Népszava úgy tudja: a változást ma jelenti be a csatorna. Friderikusz Sándor, a Megasztár egyik zsűritagja két hete szombaton vetette fel, hogy a TV2 és az RTL Klub ne ugyanabban az időben adják a "számtalan, tényleg nagyon tehetséges" énekest felvonultató műsoraikat.

A televíziós szakember szerint nem azzal van baj, hogy az egyik műsor rosszabb, a másik pedig jobb, hanem azzal, hogy párhuzamosan adják őket.

Ezt azzal támasztotta alá, hogy a nézettségi görbe szerint abban a pillanatban, amikor elindul az RTL Klubon az X-Faktor vége-főcíme, aki addig azt nézte, azon nyomban átkapcsol a TV2 Megasztárjára. Ez a párhuzamos sugárzás a hirdetőknek is nagy veszteség - magyarázta a helyzet tarthatatlanságát Friderikusz Sándor, aki közvetítői segítségét is felajánlotta.

Az RTL KLub mindvégig kitartott a korábban kitűzött időpont mellett, Kolosi Péter programigazgató a Népszavának azt mondta: a TV2 belső ügyének tartja, hogy elmozdítják-e a Megasztárt, ám ők továbbra is kitartanak az X-Faktor eredeti időpontja mellett. Azt is kijelentette: nem érti, miért tárgyalna egy nyertes műsor áthelyezéséről. A TV2 viszont már a kezdetekkor is "hajlíthatóbbnak" tűnt.

Nincs egyetlen sztárjuk sem
megasztár,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.