Bezárja a lányait, majd ágyba bújik a pedofil férfival

Különös házasságot kötött egy kétgyermekes anya Nagy-Britanniában. A nő egy pedofil férfival él együtt, akitől úgy védi meg lányait, hogy a bezárja őket egy riasztóval ellátott szobába.

A devoni szociális szolgálat jóváhagyta az anya módszerét, amivel megvédi a pedofil férjétől gyermekeit. A férfi korábban börtönben is ült egy tizenhárom éves lány bántalmazásáért. Ráadásul a helyi önkormányzat néhány hónappal korábban azt mondta, a férfi veszélyt jelent a nő lányaira, akik mindannyian fiatalabbak 13 évesnél

Sunday Mirror értesülései szerint az anya biztonsági intézkedéseit a brit hatóságok azért hagyták jóvá, mert félő, hogy míg a nő alszik, pedofil férje átmászik rajta, és eljut a lányokhoz. A szociális szolgálatnál elégedettek azzal a megoldással is, hogy a lányok egy babamonitor segítségével hívhatják édesanyjukat, ha éjszaka WC-re kell menniük.

Az anya pár éve vált el férjétől, aki a lányaitól távol él, nem látja őket rendszeresen. A nő a válás után ismerkedett meg a pedofillal, akit a bíróság eltiltott attól, hogy 16 év alattiakkal bármiféle kapcsolatba lépjen.

A pár egybekelt, a pedofil férfi azonban nem tölthette az éjszakát a házban, ahol a két tizenéves lány is lakik, akinek az anyja emiatt fordult a szociális szolgálathoz. A devoni megyei önkormányzat egy tavalyi tárgyaláson megállapította, hogy minden tényező adott ahhoz, hogy a pedofil férfi a házban tartózkodjon, és a lányok is biztonságban vannak. A testület azt is hozzátette, hogy a rendőrség tud a különös helyzetről, és rendszeresen ellenőrzi majd az ingatlant.

Az anya és a pedofil férfi a döntés óta együtt él. A férj a Sunday Mirror megkeresésére tagadta, hogy szexuális bűnelkövető lenne.

A lányok nagyanyja abszurdnak tartja a kialakult helyzetet, és aggódik unokái biztonságáért. Az idős hölgy a brit lapnak elmondta, hogy a riasztó „egy rakás szemét”, nem gátolja meg, hogy a lánya új férje molesztálja unokáit. „Érzékelhető, hogy az unokáim veszélyben vannak" – állítja a nagyanya, aki szerint a hatóságok ennek ellenére sem hallgatnak véleményére: „Szívszorító, de folytatnom kell a harcot a lányokért"– tette hozzá. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.