Paris Hilton csak felfüggesztett büntetést kap a kokainért

Felfüggesztett büntetéssel megússza a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében bűnösnek vallja magát.

Megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében hétfőn bűnösnek vallja magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kap. Az örökösnőt kétezer dolláros pénzbírsággal, valamint 200 órányi közmunkával is sújtják.

Kábítószer-birtoklási ügyében Hilton ugyan nem számíthatott volna börtönbüntetésre, de összességében súlyosabb ítéletet is mérhettek volna rá. Amennyiben a híresség - akárcsak gyorshajtással - megszegi felfüggesztett büntetésének feltételeit, letöltendő szabadságvesztéssel fizethet.

A hatóságok augusztus 27-én Las Vegasban állították meg Hiltont, akinél a kihallgatás során táskájában kis adag (0,8 gramm) kokaint találtak. A thehollywoodgossip.com értesülései szerint Paris először közölte: nem az övé a táska így a benne lévő kozmetikumok és kábítószer sem. Később beismerte, hogy a táska az ő tulajdona, ám azt állította: korábban kölcsönadta egy barátnőjének, így a benne lévő kokain valószínűleg az övé.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.