Paris Hilton Budapesten

Keményen dolgozó üzletasszonynak tartja magát Paris Hilton, aki saját kollekcióját mutatja be Budapesten egy olasz áruház nyitóestjén.

Igazán nagyon élvezem bármelyik szerepkört, az énekesnőt, a színésznőt, a divattervezőt, a társasági személyt, az örökösnőt, de én igazán üzletasszony vagyok - mondta Paris Hilton, aki a saját nevét viselő kollekció egyik fehér-fekete ruhájában és egy több mint tíz centiméteres tűsarkúban vett részt a nagyáruházlánc vezetése által tartott sajtótájékoztatón a Dorottya Palotában.

A híresség azt mondta, annak ellenére, hogy nagyon sokan elkényeztetettnek tartják, két lábbal áll a földön, sikerének titka pedig a kemény munka. "Csak egyszer élünk" - jegyezte meg Paris Hilton, aki ezzel magyarázta, hogy igyekszik kihasználni az adódó lehetőségeket.

Az örökösnő jelenleg is nagyon elfoglalt: hamarosan megjelenik új zenei albuma, és dolgozik következő ruhakollekcióján. Paris Hilton beszélt arról is, hogy imádja a divatot, kislánykora óta vesz részt divatbemutatókon, és mindig is divattervező szeretett volna lenni, ez most sikerült is. Nagyobb eseményeken stylist segít neki kiválasztani a megfelelő ruhát, de a mindennapokban saját maga dönt arról, mit vesz fel.

Bárhol jár, Japánban, Spanyolországban, Los Angelesben vagy Budapesten, mindenhol elmegy vásárolni; a magyar lányoknak pedig azt ajánlotta, hogy olyan "szexi és aranyos" dolgokat hordjanak, mint amilyenek az ő kollekciójában is megtalálhatók. Az idei őszi divattrendből Paris Hiltonnak a koptatott farmer, a gyöngyök és az élénk színek tetszenek.

Paris Hilton elmesélte, hogy szabad idejében szeret otthon lenni, korcsolyázni, főzni és természetesen vásárolni is.

Az egyik újságíró, készülvén az örökösnő válaszára, egy magyar szakácskönyvvel lepte meg Paris Hilton.

A sajtótájékoztató végén Paris Hilton körbesétált az üzletben, ami szerinte olyan mint egy múzeum, majd előkerült a napszemüvege is, és abban is fényképezték az áruház logója előtt.

 

 

Paris Hilton egy csokor virággal a kezében nézelődik a Coin olasz áruházlánc első magyarországi üzletében
Budapest, 2009. szeptember 3. Paris Hilton, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője egy csokor virággal a kezében nézelődik a Coin olasz áruházlánc első magyarországi üzletében, a bemutató sajtótájékoztató után. MTI Fotó: Kovács Tamás
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.