Pánikba esett, miután bekapta a fejét egy kígyó

„Megragadta a fejemet, és az utolsó dolog, amit láttam, a szélesre tárt szája volt, aztán minden elsötétült” - nyilatkozta Paul Rosolie természetfilmes, miután a Discovery Chanel Eaten alive, vagyis Élve felfalva című műsorában arra vállalkozott, hogy hagyja, hogy egy hatalmas kígyó élve lenyelje őt. 

Az eredeti terv az volt, hogy a speciális védőöltözetet viselő 27 éves férfit és kameráját élve falja majd fel az 5 és fél méter hosszú állat, ám Rosolie segítséget kért a stábtól még azelőtt, hogy derékig elnyelte volna őt az anakonda.

„Maga alá temetett, körém tekeredett és úgy éreztem, hogy széthasad a ruhám és a karom kiszakad a védőfelszerelésből. Borzalmas volt” - mesélte. A természetfilmes eleinte cseppet sem érdekelte a kígyót, hiába volt disznóvérrel bekenve a ruhája. Amikor azonban úgy tett, mintha bántani akarná az anakondát, az azonnal ellentámadásba lendült,

A Discovery csatornán tegnap este bemutatott műsor sokaknak csalódást okozott. Több néző is úgy érezte, átverték. „Át kéne nevezniük a műsort arra, hogy "Másfél órán át kutatunk egy kígyó után, és aztán megpróbáljuk megetetni magunkat vele, de végül csak egy karcolást szerzünk a karunkon“ - írta Twitteren valaki. Más időpazarlásnak nevezte, és megjegyezte, hogy egy egész nemzetet cserben hagyott a természetfilmes.

Rosolie még az éjjel reagált az őt és a stábot ért vádakra. Mint mondta, komoly kockázatot vállalt, hogy pénzt gyűjtsön az állatok és latin-amerikai élőhelyük megmentésére. „Fel szerettem volna hívni az emberek figyelmét a pusztuló esőerdőkre, és ezért valami teljesen őrült dologgal rukkoltam elő. Mert már minden mást megpróbáltam korábban” - nyilatkozta.

Több állatvédő szervezet fejezte ki aggodalmát a látott jelenetek után, Rosolie azonban állítja, hogy a kígyónak semmi baja sem esett, teljesen jól van.


 


 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.