Pálmai L. Ákos lehet a Tények új főszerkesztője

A Comment:com szerint Pálmai L. Ákos, az Origo volt főszerkesztője a legesélyesebb a TV2 hírműsorának, a Tényeknek a főszerkesztői pozíciójára.

A blog emlékeztet rá, hogy Pálmai az RTL Fókusza után a TV2 Aktívját és Magellánját is szerkesztette, mielőtt az Origóhoz került volna.

Azurák Csaba tavaly márciusban vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója.

A nemrég kinevezett új hírigazgató, a bulvárból átnyergelő Kökény-Szalai Vivien mellé a blog szerzője, Sixx (azaz Varga Attila) szerint viszont szükség van egy új hírszerkesztőre, s bár Azurák Csaba kézenfekvő választás lenne, „hülyén venné ki magát”, ha kineveznék.

Sixx szerint legesélyesebb Pálmai L. Ákos helyét az Origónál nemrég György Bence, a TV2 kettővel ezelőtti programigazgatója vette át.

Azuráknak közéleti háttérműsort ígértek korábban, de erről mostanság semmit nem lehet hallani és Várkonyi Andrea sorsa is kérdéses, mert a Naplóról még nem tudni, mikor indulhatna újra. A Naplóval való késlekedés egyik oka az, hogy egyelőre senkit sem találtak a műsorkészítéshez – írja a Comment.com.

Úgy tudni, Kökény-Szalai Vivien mindent megtesz azért, hogy új embereket hívjon a kereskedelmi tévéhez. Megjelent többek között a szerkesztőségben újra Gábor László, aki most az Origo főszerkesztő-helyettese, de a tévéseknek politikai tanácsadóként mutatták be. A blog azt is megjegyzik, hogy Gábor László élettársa a Tények műsorvezetői közé visszatérő Andor Éva.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.