Palacsintasütővel akarták kiverni belőle a tartozást

Egy férfi és egy nő próbálták meg önhatalmúlag megszerezni albérlőtársuktól a bérleti díj hátralékát. Az ügyben a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Önbíráskodás miatt indítottak nyomozást a 33 éves M. Mihály és a 18 éves P. Dóra ellen - tájékozatott a Police.hu. A pár 2016. február 9-én hajnalban különbözött össze albérlőtársukkal egy hajdúdorogi családi házban, mert szerintük az tartozik nekik 10.000 forinttal.

A jogosnak vélt követelés miatti veszekedés odáig fajult, hogy M. Mihály és P. Dóra órákon keresztül bántalmazta a 19 éves fiút. Ököllel többször megütötték, fejbe verték egy forró palacsintasütővel és égő cigarettát nyomtak el több helyen a testén.

A fiúnak sikerült elmenekülnie a házból és bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon. A helyszínre érkező járőrök a városban megtalálták a fiút és a sérülései miatt orvoshoz vitték.

A rendőrök Hajdúdorogon elfogták M. Mihályt és P. Dórát, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A párt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A férfi és a nő a bűncselekmény elkövetését elismerték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.