Padra szakadt az óriási faág Szegeden

Hatalmas faág szakadt rá egy padra Szeged központjában, a Széchenyi téren. Nem volt vihar, szélcsöndes szabadtéris éjszaka volt. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnapra virradó éjszaka leszakadt egy óriási faág Szeged főterén, a Széchenyi téren - tudósít a Délmagyar.hu. Az ág ráesett a forgalmas sétányon álló egyik padra, ám szerencsére személyi sérülés nem történt.

Szombat éjjel szélcsöndes idő volt, a Nyomorultak második előadása menet a szabadtérin. Nyári éjszakákon mindig nagy a forgalom Szeged belvárosában - ám ezúttal senki nem ült azon a padon, és nem járt a közelben.

A Széchenyi tér fáinak egy része már idős, és veszélyeztetett - a tér rekonstrukcióját régóta tervezik. Ám a platánfák látványa hozzátartozik a városképhez, így a helybeliek egy része akkor sem szívesen válik meg tőlük, ha tudják róluk, hogy veszélyesek.

Az mindenesetre érdekes, hogy ez az ág túlélte a korábbi heves, szeles viharokat. Az sem kizárt, hogy már a csütörtöki nagy zivatar idején megsérült, de csak két nap múlva tört le. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.