Overdose-nak két hete van teljesen felépülni

Egy hét múlva derül ki, hogy Overdose-t megfelelő formába tudják-e hozni a szeptember 11-én esedékes párizsi Group III-as, 1000 méteres, Qatar Prix du Petit Couvert elnevezésű viadalra.

Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak pénteken elmondta, hogy Overdose a lábsérülése miatti két hetes kihagyás után folytatja a munkát. Stuart Packham angol kovács már újrapatkolta a lovat Alagon.

Továbbra is azt tervezik, hogy Overdose ott lesz a szeptember 11-i viadalon, illetve az október 2-i, szintén a francia fővárosban rendezendő Group I-es Prix de l'Abbaye-n. Utóbbin 2008-ban a ló elsőként ért célba, ám a futamot érvénytelenítették.

Overdose 13 veretlenül teljesített futam után tavaly csak hetedik lett a Goldene Peitschén, miután felépült súlyos sérüléséből, a savós patairha-gyulladásból. Idén Hoppegartenben nyert, majd a Haydock Parkban hetedik lett, a Royal Ascoton pedig már jó formát mutatva, a győztestől alig elmaradva végzett negyedikként.

Overdose(k) száguld Andreas Suborics osztrák származású német zsokéval a nyergében az ascoti lóversenyen
Ascot, 2011. június 14. A magyar OVERDOSE (k) száguld Andreas SUBORICS osztrák származású német zsokéval a nyergében az ascoti lóverseny King's Stand Stakes futamában a derbi első napján. Overdose a negyedik helyen ért célba. (MTI/EPA/Charlie Crowhurst)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.