Öt fiú erőszakolta meg a leitatott lányt

Végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt a bíróság öt kamaszt, akik leitattak, majd megerőszakoltak egy 14 éves lányt.

A baráti kapcsolatban lévő fiatalok 2013 nyarán a Balaton Soundra készültek. A másod- és harmadrendű vádlott aznap meghívott egy általuk ismert 14 éves lányt és barátnőjét, hogy találkozzanak az ötödrendű vádlott nyíregyházi lakásában, onnan pedig közösen menjenek szórakozni. A lány egy barátnőjével érkezett volna a bulira, aki végül lemondta a találkozót - számol be az esetről a 24.hu.

A lány rövid idő alatt nagy mennyiségű alkoholt ivott, ami miatt szédülni kezdett. Ekkor két fiatal bevitte őt az ágyra, és lefektette, majd szexuálisan bántalmazták a magatehetetlen lányt. Az aktusról videót és képeket is készítettek. Ezeket egymás között megosztották, ismerőseiknek mutogatták.

Az öt fiatal a bíróságon azt mondta, sajnálják amit tettek, azonban ez mit sem segített rajtuk. A bíróság a 16. életévét betöltő első-, másod- és ötödrendű vádlottat négy év, míg a fiatalabb harmad- és negyedrendű vádlottat három év szabadságvesztésre ítélte a fiatalkorúak börtönében. A döntés a fellebbezések miatt nem jogerős.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.