Összeütközött két kamion a 43-ason

Veszélyes anyagot szállított az a kamion, amely - miután összeütközött egy másikkal - felborult a 43-as főúton. Hárman megsérültek; a katasztrófavédelmisek még helyszínelnek.

Két kamion ütközött össze kedden hajnalban a 43-as főúton, Deszk és Klárafalva között; az egyik, amelyik felborult, veszélyes anyagot szállított - nyilatkozta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A hadnagy elmondta: elsődleges adataik szerint a Deszk irányából Klárafalva felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt letért az útról és felborult. A balesetet észlelve a vele szemben szabályosan érkező másik kamion sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, jobbra rántotta a kormányt, és egy út menti fának csapódott. A fának ütköző kamionból könnyű sérüléssel szállt ki a sofőr, a másik jármű vezetője súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett.

A felborult kamion nyomdafestéket szállított, így a katasztrófavédelem is a helyszínen van. A teljes útzár várhatóan még órákig tart a 43-as főúton, a forgalmat Kübekháza felé terelik.

A tûzoltóság és egy polgári mûszaki mentõ cég szakemberei dolgoznak egy felborult kamion mûszaki mentésénél a 43-as fõúton, Deszk és Klárafalva között
A tûzoltóság és egy polgári mûszaki mentõ cég szakemberei dolgoznak egy felborult kamion mûszaki mentésénél a 43-as fõúton, Deszk és Klárafalva között
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.