Orvvadásznak gondolta Szita Bence gyilkosait a tanú

Orvvadásznak gondolta Szita Bence gyilkosait a vadász, aki később a rendőrségen jelentette a velük való találkozást - írta hétfőn a Kaposvári Újság.

A honlapon olvasható interjú szerint a férfi a sántosi erdőben vaddisznóra vadászott hétfő este, Szita Bence eltűnésének napján egy barátjával. Lövést hallottak, és mivel az úgynevezett beírókönyv szerint rajtuk kívül más nem volt a területen, arra gondolt, hogy vadorzók lehetnek. 

Két autót vettek észre este negyed kilenckor, eléjük állt a kocsijával és kiszállt, mire az egyiknek felkapcsolták a reflektorát, hogy ne lássa ki az, és kiszállt belőle egy férfi - idézte fel a történteket a tanú. Arra a kérdésére, hogy mit keresnek itt, az ismeretlen arrogánsan visszakérdezett: mi köze hozzá, a lövés említésére pedig közölte, hogy ő is hallotta, de nézze meg, nincs semmi a csomagtartóban.

A név nélkül nyilatkozó vadász azt mondta: látott valakit a kormány mellett, aki lecsúszott, és a fejébe húzta a sapkáját. Mivel azt hitték, hogy a férfi nővel van ott, elköszöntek tőle. Azt már csak a visszapillantóból látta, hogy a másik kocsiban is ül valaki. Ekkor ismét arra gondolt, hogy mégiscsak orvvadászok lehetnek, és jelentette a rendőrségnek a történteket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.