Orvosokat drogoztak be egy győri diszkóban

A Kisalföld értesülései szerint egy 25 éves orvost ütött el múlthét vasárnap hajnalban a vonat Szabadhegy és Győr között. A férfi kórházi évzáróról igyekezett diszkóba; lehet, hogy bedrogozták.

A lap úgy tudja, az egy hete elgázolt „ismeretlen személy" dr. F. N.-volt, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház fiatal radiológusa. A hírt prof. Oláh Attila, a kórház orvos igazgatója erősítette meg és azt is elmondta: tudomásuk szerint az újonc orvos a radiológia záró bulija után tíz fiatal kollégájával együtt egy győri diszkóba indult szórakozni. A diszkóban aztán csak a férfiak fogyasztottak alkoholt, s ők lettek rosszul, társaik szerint furcsán is viselkedtek.

A helyen nagy volt a tömeg szombat este, így a kollégákból és barátokból álló társaság szétszakadt, a fiatal radiológus pedig egyszer csak eltűnt szem elől. A professzor úgy értesült, hogy F. N-nél sok pénz volt, amit több idegen is kifigyelhetett, amikor fizetett a pultnál, ellenben mikor a sínek közt holtan megtalálták, már csak 400 forint volt nála.

A társaság férfi tagjai közül azok, akik a szórakozóhelyen fogyasztottak alkoholt, rosszul érezték magukat – közéjük tartozott az elhunyt is. Egyikőjük, mivel gyanút fogott, bement a kórházba és önkéntes drogtesztet végeztetett el saját magán. A vérében háromféle kábítószer-adalékot is kimutattak. „A kórház, a kolléga kérésére, ezek után feljelentést is tett a rendőrségen" – mondta el Oláh professzor.

A sínek közt szörnyethalt orvos ügyét közigazgatási eljárásban vizsgálják ki, az ő vérét is elemezni fogják, az eredményekre azonban heteket kell várni – mondta el a lapnak Kocsis Tünde rendőrségi szóvivő. Úgy tudni, az öngyilkosság lehetőségét kizárták. Gyanús, hogy a vasúti átjáró, ahol a fiatalember halálát lelte, sehogy sem esik útba a diszkó és a nádorvárosi lakóhelye között.

A kórház orvos igazgatóját nemcsak orvosként rázta meg az eset, de szülőként is elborzadt a valóságtól, vagyis attól, hogy a fiatalokat tudtukon kívül bedrogozzák a szórakozóhelyeken.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.