Orrát törte foci közben Bajnai Gordon

Fejbe rúgták hétfő este egy focimeccsen Bajnai Gordont. A volt miniszterelnöknek eltört az orra, a bőr két helyen is szétnyílt. Aznap éjjel két és fél órás műtéttel varrták össze a sebeit – írja a Blikk.

A lap információi szerint a volt kormányfő egy edzőmérkőzésen, a 43-as Építők focicsapatának kapusaként ütközött az ellenfél csatárával, aki teljes erővel fejbe rúgta őt.

Itt még öltönycipőben, a kamerák kedvéért véd egyet Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök most kapusként komoly sérülést szenvedett edzés közben.
Budapest, 2009. szeptember 2. Bajnai Gordon miniszterelnök Dunai Antal egykori válogatott labdarúgó, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) alelnöke 11-es lövését védi vetődve a csapattól ajándékba kapott mezben az MLSZ telki edzőközpontjában tett látogatásán. MTI Fotó: Földi Imre

A meccs 35. percében történt a baleset, és Bajnai egyik csapattársának elmondása szerint azonnal látszott, hogy nagy baj van. A volt miniszterelnök a földön maradt, de nem vesztette el az eszméletét. Minden csupa vér volt, így azonnal mentőt hívtak.

A Blikk úgy tudja, a műtét hajnali 1 óráig tartott, altatásra nem volt szükség. A varratokat várhatóan egy hét múlva szedik ki.

Bajnai Gordonnak nem ez volt az első sportsérülése a 43-as kapusaként: máskor is fejbe rúgták már, akkor elájult, és a füle is leszakadt. Egy másik alkalommal pedig a szemöldöke szakadt fel.

A volt kormányfő sérülését csapata is megsínylette: a hétfői mérkőzést az ellenfél nyerte, 6-5-re.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.