Őrizetbe vették a gyalogosok közé hajtó pápakovácsi sofőrt

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette megalapozott gyanújával indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki vasárnap hajnalban gyalogosok közé hajtott Nagytevel és Homokbödöge között - közölte a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Frankó Marianna hozzátette: a 36 éves pápakovácsi férfit őrizetbe vették.
A balesetben egy 19 éves nagyteveli nő a helyszínen életét vesztette, öten megsérültek, közülük négy embert kórházba vittek, egy embert a helyszínen láttak el a mentők.

A győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházba szállított két sérült állapota életveszélyes. Egy középkorú nőt törésekkel és súlyos végtagsérülésekkel műtöttek, a másik sérült, egy fiatal nő esetében pedig koponyasérülése miatt idegsebészeti beavatkozásra volt szükség - tájékoztatták délután a győri kórház ügyeletes orvosai: Szálasy László és Erdő Gabriella az MTI-t.

Az ajkai Magyar Imre Kórházban kezelt két súlyos sérült közül egy fiatal nőt nyílt lábszártöréssel operáltak, míg egy fiatal férfit szárkapocscsonttöréssel láttak el - közölte Balatincz Péter főorvos.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.