Óriáskerékbe akadt be egy kisrepülőgép Ausztráliában

Az óriáskeréken két gyerek ült, amikor a kisrepülőgép két férfival a fedélzetén beakadt a küllői közé egy ausztráliai faluban szombaton. A balesetben senki sem sérült meg.

"Hála a jó égnek, mindenki szerencsésen földet ért, és képes volt a saját lábán elsétálni." - mondja Ben Shepherd, Új-Dél-Wales Vidéki Tűzoltóság szóvivője.

Szombaton egy kisrepülőgép akadt be egy óriáskerékbe egy Sydney-től északra fekvő településen. Az óriáskeréken két gyerek volt, amikor a Cheetah S200 típusú gép két férfival a fedélzetén beleszállt. A rendőrség beszámolója szerint a két gyerek közel 90 percig vesztegelt a magasban, míg a repülőgép utasai három órán át vártak megmentőikre.

A repülőgép egyik utasa, akit a helyi média John-ként emleget azt kérte, előbb a gyerekeket hozzák le: "Ne aggódjanak miattunk. Csak szedjék le onnan a gyerekeket." - mondta.

A balesetet csodával határos módon mindenki épségben megúszta.

 

 

Az óriáskerék küllői közé szorult kisrepülőgép
An ultra-light plane is stuck in a Ferris wheel after crashing into it at a fair near Taree, Australia, October 1, 2011. Four people were trapped on the Ferris wheel after the accident, local media reported. REUTERS/Lisa Jones
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.