Orbán leginkább a gyerekeiért izgul szilveszterkor

Szilveszterkor politikusaink is kirúgnak a hámból. Orbán Viktor miniszterelnöknek még nincs terve szilveszterre, és leginkább gyerekeiért izgul, hogy épségben hazaérjenek a mulatozásból. Gyurcsány Ferenc pirulákkal küzd az ital okozta másnaposság ellen.  

– Ahogy esik, úgy puffan, tervek nincsenek. Leginkább azon izgulok, hogy minden gyerek épségben hazajöjjön – mondta a Blikknek Orbán Viktor kormányfő, aki ha másnaposságról van szó, a füstölt szalonnára esküszik. A kormányfő a szalonna mellé friss kenyeret és hideg tejet, ha sikerül a kúra este újévi koncertre mennek a családdal.

Gyurcsány Ferenc a DK elnöke Kötcsén, barátokkal és helybéliekkel tölti a szilvesztert:

- Éjszaka bor, gyerek miatt gyors alvás - jegyezte meg Gyurcsány, aki pezsgős narancslével kezdi újév első reggelét. A macskajaj elkerülésére általában sok vizet iszik még este, lefekvés előtt pedig két fájdalomcsillapítót vesz magához.

Mesterházy Attila, az MSZP politikusa éjfélkor kölyökpezsgővel köszönti az új évet. A szilveszter családi körben telik, társasjátékozással, és egy jó film megnézésével. A Mesterházy-családot tehát elkerüli a másnaposság, nem úgy Vona Gábort.

- Ahogy öregszem, egyre nehezebben regenerálódom. Egyetemistaként előfordult, hogy egy átbulizott, részeges éjszaka után mentem vizsgázni - mondta a Jobbik elnöke, akinek ma már három-négy napig is kóvályog egy-egy átmulatott éjszaka után. Vona a szilveszter kettesben tölti feleségével, fiukat, Benedeket pedig leadják valamelyik nagymamánál.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője számára szilveszterkor is a minőség fontosabb, nem a mennyiség: - Én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy a hátralévő időben ne engedjem meg magamnak, hogy rossz bort igyak - mondta a bulvárlapnak Harrach.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.