Ópiátszármazék volt az elgázolt győri orvos vérében

Ópiát- és amfetamin származék volt a vérében annak a 25 éves orvosnak, akit halálra gázolt a vonat Győrnél két hete, vasárnap hajnalban. Kollégái azt gyanítják, valaki az italába csempészhette a drogot - tudta meg a Blikk.

F. Nándor és győri szórakozóhelyen mulatott együtt kollégáival egy kórházi karácsonyi ünnepség után. A társaság férfitagjai, akik a diszkóban is fogyasztottak alkoholt, rosszul lettek az este folyamán. Ez történt a fiatal orvossal is, akit vasárnap hajnalban halálra gázolt a vonat egy vasúti átjáróban.

A tragédia után D. Levente, a győri Petz Aladár Kórház egy másik orvosa tett feljelentés. Ő volt az, aki a buli után önkéntes drogtesztet végeztetett el magán, mert azt gyanította, hogy valamit belekeverhettek az italijaikba. Ahogy a Kisalföld múlt héten megírta, D. Levente vérében is háromféle kábítószer hatóanyagot találtak, s most kiderült, hogy F. Nándor sem volt tiszta.

A Blikk úgy tudja, a nagyjából egy tucat fős társaság több kör röviditalt rendelt, majd éjjel egy óra körül a társaság nagy része hazament, csak a két férfi maradt a szórakozóhelyen. D.-t egy kolléganője vitte haza Ady-városi lakásába, Nándor pedig, aki még csak egy hónapja dolgozott a Petz-kórházban, egyedül indult útnak.

A nyomozás most azt szeretné kideríteni, hogy miként került a kábítószer F. Nándor szervezetébe. Nem zárják ki annak lehetőségét sem, hogy a férfi tudatosan nyúlt droghoz, és vizsgálják azt is, hogy nem a kórházból származik-e a kábító hatású anyag.

A kollégák egyébként azt gyanítják, hogy F. Nándort kirabolták és eleve ezzel a céllal kábították el, ugyanis a szórakozó helyen többen láthatták nagy címletekkel fizetni. A Kisalföld azt írta: mikor megtalálták a lakóhelyétől távol eső helyen, már csak 400 forint volt nála

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.