Öntudatlan pácinsekkel viccelődtek a szépészeti klinikán

Műtős köpenyt és maszkot viselve szórakoztak a műtőben az egyik páciens mellimplantátumával az orvosok és asszisztensek, egy másik kép szerint pedig önfeledten majszolták a hamburgert, míg a beavatkozásra váró ügyfél az altatótól kábultan az ágyon hevert.

Egy másik, az Instagramra feltöltött fotón épp valakinek a születésnapját ünneplik, hol máshol, mint a műtőben, egy operáció előtt vagy után.

„Az embereink vizsgálják, hogy a klinika megszegte-e az egészségügyi előírásokat” - közölte a szöuli közegészségügyi főosztály szóvivője hétfőn, aki hozzátette, azt is alaposan szemügyre veszik majd, hogy a szépészeti klinikán dolgozók viselkedése ártott-e az orvosok hírnevének. Dél-Koreában ugyanis ezt igen szigorúan veszik: akár felfüggesztéssel is jár, ha valaki csorbítja egy bizonyos szakma megítélését.

A klinika hétfőn szintén közleményben kért elnézést a náluk dolgozók viselkedéséért. „Borzasztóan sajnáljuk, hogy ilyen aggodalmakat okoztunk ügyfeleinknek (...) némelyek érzéketlen magatartásával” - írja honlapján a Szöul Gangnam negyedében található Jewelry Plastic Surgery Centre.

Dél-Korea egyébként a plasztikai sebészet fellegvárának számít, itt a legmagasabb az egy főre eső plasztikai műtétek száma.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.