Önrobbantó bankrablók nyerték a 2009-es fura halál díjat

Nem csak a széfet robbantották fel, hanem saját magukat is, ezzel ők nyerték a Darwin-díjat 2009-ben, amit azok kaphatnak meg, akik a legostobább módon okozzák saját halálukat.

A két belga egy bankban szolgált rá a negatív elismerésre: egyikük nemcsak a kiszemelt széfet robbantotta fel, hanem az egész bankot, így önmagával is végzett. A rendőrök másikukat ugyan élve találták, és kórházba szállíttatták, ám hamarosan belehalt fejsérüléseibe. Társáról előbb azt hitték, hogy meglépett, de később előkerült holtteste a törmelék alól.

A fura halálozások tavalyi második helyezettje az a férfi, aki Floridában egy közlekedési dugóban kiszökkent autójából vizelni, alacsony falnak nézett egy hídkorlátot és mögé szökkent. Húsz méter zuhanás után szörnyethalt.

A harmadik helyre egy nő került, amire még nem volt példa a Darwin-díj történetében. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már nem tudták megmenteni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.