Önkielégítésre vették rá a fiatal modellt

Egy-egy millió dollárra perli ügynökét és az Abercrombie & Fitch divatmárka céget egy fiatal modell, amiért egy fotózáson önkielégítésre vették rá - számol be az esetről a Daily Mail brit bulvárlap.

A 21 éves Benjamin Bowers a főleg tiniket öltöztető amerikai divatmárka, az Abercrombie & Fitch számára szeretett volna fotósorozatot készíteni tavaly, ám a cég kikötötte, hogy a munka megszerzéséhez csakis saját ügynökükkel, Brian Hilburnnel dolgozhat.

Az alkalmazáshoz egy külön fotósorozatot kértek a fiatal modelltől, aki feljelentésében beszámolt róla, hogy a műterembe lépve Hilburn azonnal arra kérte, vetkőzzön teljesen meztelenre, majd közölte vele, elvárják, hogy teljesen kisimult arccal pózoljon a kamerának, ehhez pedig ki kell elégítenie magát előtte. Ez volt a portfólió elkészítésének feltétele, s mivel Bowers nagyon szerette volna megkapni a munkát – hisz az egyik legnevesebb amerikai divatmárkáról van szó – megtette, amire a férfi kérte.

- Miután túl voltam rajta, elővette a saját férfiasságát, és méregetni kezdte az enyémhez kielemezve a különbségeket – állítja Bowers, aki most egy-egy millió dollárra perli a céget és az ügynököt a tavaly, június 17-én történt eset miatt.

Benjamin Bowers a TMZ-nek azt nyilatkozta: úgy érzi, Hilburn csak kihasználta őt, holott azt ígérte, segíti majd a karrierjét.

Nem a fiatal modell az egyetlen, aki perli az Abercrombie-t, bár az övéhez hasonló panasszal még senki más nem élt. Gyermekvédő szervezetek azért támadják a márkacéget, mert 7 évesek számára is árulnak kitömött melltartót és tanga bugyit.

Azt is többen kifogásolják, hogy reklámjaikban előnyben részesítik a kisportolt testű, fehér fiúkat, más etnikumba tartozó modellek számára nem biztosítanak elég szereplési lehetőséget, egy reklámjukban pedig alkoholt fogyasztó fiatalkorúak szerepeltek. Egy boltjuk alkalmazottai pedig azért perlik a céget 2,2 millió dollárra, mert kizárólag a cég saját, drága ruháiban dolgozhatnak, melyeket nekik kell megvásárolniuk. Faji diszkriminációra hivatkozva korábbi alkalmazottak összesen 40 millió dollárt követelnek Abercrombie-tól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.