Öngyilkos lett a légikatasztrófa magyar áldozatának anyukája

Öngyilkos lett az Air France-katasztrófa 11 éves áldozatának, N. Arnoldnak az édesanyja. Nóra nem tudta feldolgozni fia halálát.

Az asszonynak az elmúlt napokban nyoma veszett, holttestét a Mecsekben találták meg. Információink szerint O. Nóra gyógyszereket vett be, majd elindult az erdőbe. Halálát kihűlés okozta - írja a Bors.

A brazil haditengerészet  begyűjti az Air France  szerencsétlenül járt gépének függőleges vezérsíkját az Atlanti-óceán vízéből 2009. június 8-án
A brazil haditengerészet begyűjti az Air France szerencsétlenül járt gépének függőleges vezérsíkját az Atlanti-óceán vízéből 2009. június 8-án

Az Air France repülőgép katasztrófája tavaly június elején történt az Atlanti-óceán felett. A 11 éves komlói kisfiút, N. Arnoldot jó tanulmányi eredményeiért jutalomból vitték Brazíliába a nagynénjéhez, hazafelé érte a tragédia.

Anyukája négy napja gyújtott érte gyertyát egy internetes emlékoldalon, s azt írta: „Hiányzol Kicsi Életkém! Üresek a napok Nélküled!” Nóra feltehetően ekkor döntött az öngyilkosság mellett, és így búcsúzott el kisfiától.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.