On The Spot: dupla premier ma este

Cseke Eszter és S. Takács András dokumentumfilmjei az idei évtől két csatornán láthatók, a Spektrumon a világjáró On The Spot harmadik évada fut minden hónap első szerdáján, az m1-en pedig az On The Spot: Törzsek című sorozat kerül adásba havonta.

A legújabb premierek egy napra esnek, így szerda este 21:30-tól az m1-en kannibálokhoz kalauzolja a nézőket Eszter és András, majd rögtön utána a Spektrumon a Fülöp-szigetekre, ahol 22:20-tól azt próbálják megérteni, miért feszíttetik magukat keresztre emberek a 21. században.

On The Spot: Törzsek (V. rész: Korowai)

A törzsi széria új epizódja Indonéziában játszódik az esőerdőben élő korowaioknál. Az utolsó kannibálok a világon - így tudósítanak erről a törzsről elismert nemzetközi lapok és híres amerikai tévéműsorok. Eszter és András hét menetrendszerinti repülőjárattal, két nap hajózással és egy nap gyaloglással jutott el a korowai törzshöz, hogy velük élve megismerhessék őket. Élő kukacokat ettek, pitonra vadásztak és a közös kalandok közben sok mindent megtudtak egymásról a filmesek és a törzs tagjai. A kannibálok titkai szerda este, 21:40-től az m1-en.

On The Spot (3. évad, III. rész: Keresztre feszítés)

Kétezer évvel ezelőtt keresztre feszítették Jézus Krisztust Jeruzsálemben. Ma Délkelet-Ázsiában két ember, egy férfi és egy nő át akarja élni, hogy mi történt azon a bizonyos kereszten. Eszter és András elkíséri őket, a helyszín a Fülöp-szigetek, húsvét idején. Egy ország több mint 7000 szigettel, amely egykor spanyol gyarmat volt, ma Ázsia legnagyobb katolikus állama, közel 100 millió emberrel, 20 működő vulkánnal és egy Európából felfoghatatlannak tűnő szokással. Történet félelemről, fájdalomról, hitről és hangokról. Egy különös nagypéntek krónikája szerda este 22:20-tól a Spektrumon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.