Stohl B. is ledöbbent tökös Olivér forgatókönyvén

Már a kiválasztás is durvul. Olivér hard csávó, Béci pedig legföljebb annyira kemény, mint a vaníliapuding.

Nagyjából így összegezhetők a Való Világ4 aktuális, szombat esti epizódjában történt események, habár a magam részéről óvnék attól, hogy bármilyen mélyreható konklúziót vonjak le a ketrecek mögött lévő fiúk-lányok életének viselkedésbeli és érzelmi állapotára vonatkozóan. Ide már dr. Ranschburg Jenő kell.

Mindazonáltal most vegyünk mély levegőt, bréking van: az RTL Klub topműsorában Olivér - magára rakatva a jelet! - kapta a legtöbb (4) szavazatot!

Jaj!

Nem is tudom, fokozható-e ez még. Olivér - új fejlemény: Szandika szívesebben oboázna egy nagyot vele - konkrétan megbeszélte a hozzá legközelebb álló személyekkel, hogy tegyék már rá a jelet. Így tett hát a bármelyik nőnemű egyeddel durva szexet vizionáló, pergő nyelvű Alekosz, továbbá maga Szandika, nem utolsósorban a vele hirtelen felindulásból smároló, lassan komplex pszichológiai esetként föltűnő Évi. Meg Laci, de ő amúgy is utálja; róla később.

Ez ám a drámai fordulat! - elemzik a helyzetet komoly szakértők, úgyis, mint korábbi valóságshow szereplők, családtagok, továbbá egyszámos énekesnők. Még Stohl B. is döbbenten konstatált, tudniillik „olyan még a Való Világ történetében nem volt, hogy magára rakassa a jelet..." És tényleg, hát ezt ki gondolta volna: Olivér van annyira bika, hogy a saját kinnmaradását is kockára teszi? Ráadásul, szól a mélyanalízis, nagy kontraszt is van: a kúlgáj, Olivér-ellenes Béci (kemény, rezzenéstelen arc, kulisszaként már csak a vadnyugati kocsma meg a stukker hiányzik) egy nőre, Anikóra tette a kiválasztó jelet - még jó, hogy nem vitt magával a villába Hello Kittys mesekönyvet.

Jaj, Béci: hát tényleg ennyire vagyol férfi? Ottan van a Laci: na, az igen! Ugyanúgy utálja Olivért, viszont szemkontaktust pöpecül tartva rá is rakta a jelet. (Ha a bekattanásközeli állapotban lévő, negyvenéves biztonsági szakember tehetné, alighanem be is nyúlna Olivér szájába, hogy kihúzza a tokán keresztül riválisa máját, például, de az már egy másik kérdés. Én azért a villa körül lófráló műsorkészítők helyében résen lennék.)

Szóval dráma van ottan, eztet most már mindenki láthatja. A feszültség immár robbanásközeli állapotban van, ráadásul Olivér biztosan hergelni fogja majd a bátor Bécit, akit, miután természetesen rárakta a jelet, még majd párbajozni is kivisz, akárki meglássa. Nők fognak itten sírni az elkövetkezendő napokban a pszichikai hadviselés okán, s gyakran látogatják majd a nyugiszobát meditatív lehetőségeket keresni.

Amúgy meg Olivér nyeri a párbajt. Tudom, láttam a forgatókönyvet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.