Oldalára borult egy busz a hó miatt, négyen megsérültek

Oldalára fordulva felborult a Veszprém és Pápa között menetrend szerint közlekedő busz; négyen megsérültek.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Bakos György elmondta: a buszon 15-en utaztak, három ember könnyebben, egy súlyosan megsérült. Az ajkai és veszprémi tűzoltók, valamint a veszprémi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat megkezdte a busz műszaki mentését.

A Pápáról Veszprémbe tartó busz műszaki mentésének idejére a 83-as főutat már a 8-as számú főúttól kezdődően lezárták. A rendőrök a forgalmat a 8401-es és 8402-es út felé, Bakonygyepes-Noszlop-Kúp-Pápakovácsi-Pápa útvonalra terelik el  mondta Ferenczi Tímea, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Nátrán Albin, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője arról számolt be, a mentők egy könnyű sérültet a helyszínen elláttak, kettőt pedig az ajkai kórházba szállítottak. Egy utas súlyosan megsérült, de állapota nem életveszélyes, őt is az ajkai kórházba vitték.

A mentésirányító közölte azt is, hogy Veszprém megyében nagyon sok az útviszonyok miatt bekövetkezett végtagtöréses baleset, a mentők mindenhová eljutnak, de jóval lassabban a máskor megszokottnál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.